Coaching in Geldzaken | Particulier

Samenwerken aan een gezonde financiële huishouding

 

Herkent u zich in 1 of meer van onderstaande vragen?

Zou u uw administratie beter op orde willen krijgen en houden? Heeft u een goed overzicht van uw financiële huishouding? Weet u precies hoe u er financieel voor staat? Ondervind u onrust door (beginnende of langdurige) financiële problemen? Zou u weer grip op uw geldzaken willen krijgen?

Zo niet: Gefeliciteerd, u heeft waarschijnlijk uw financiële huishouding goed op orde. Ervaart u ook voldoende financiële vrijheid? Zo ja, dan is uw financieel ‘welzijn’ ook op orde. Blijf alert op toekomstige veranderingen en geef uw kennis, ervaring en vaardigheden door aan andere mensen.

Zo ja: Een eerste stap tot verbetering is het herkennen en erkennen van een probleem. Een tweede stap is een vrijblijvend oriënterend persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u aangeven welke financieel gerelateerde problemen u ervaart. Van onze kant zullen wij aangeven welke mogelijkheden wij kunnen bieden en welke coaching het beste bij u past. Verder ontvangt u vrijblijvend een prijsopgave en een budgetcoachingsovereenkomst.

Met de juiste coaching en/of budgetbegeleiding, krijgt u weer grip op uw geldzaken. Hierdoor krijgt u weer zicht op financiële rust, ruimte en vrijheid.

 

De volgende budgetcoachingstrajecten zijn beschikbaar:

1. Zicht op financiële rust

Hierin wordt gestart met het werken aan een gezonde financiële huishouding. Dit wordt bereikt door inzicht en overzicht van de eigen financiën. Alsmede door bewustwording en beleving van het eigen (financiële) gedrag.

Modules

1. Inventarisatie van relevante informatie

2. Het ordenen van de administratie

3. Het opstellen van een begroting

4. Analyse van de knelpunten in de begroting

5. Coaching in ontwikkeling financiële competenties

Kosten: € 360,00 (incl. BTW, excl. reiskosten)

2. Zicht op financiële rust en ruimte

Modules

1 t/m 5 Zie coachingstraject Zicht op financiële rust

6. Onderzoek van mogelijkheden naar verbetering van de draagkracht

7. Analyse van de schulden incl. Hypotheek

8. Nazorg

Kosten: € 725,00 (incl. BTW, excl. reiskosten)

3. Zicht op financiële rust, ruimte en vrijheid

Modules

1 t/m 8 Zie coachingstraject Zicht op financiële rust en ruimte

9. Extra coachingscontacten om financiële vrijheid te bereiken. Dit is het ontwikkelingsproces waarbij sprake is van een balans tussen een gezonde financiële huishouding en ‘financieel welzijn’.

Kosten: € 1090,00 (incl. BTW, excl. reiskosten)

4. Nazorgtrajecten na een schuldhulpverleningstraject

Nadat u een schuldhulp- of budgetcoachingstraject heeft afgerond is nazorg nodig om terugval te voorkomen. U wilt niet het risico lopen opnieuw in financiële problemen te geraken. Een eerste afspraak hiervoor dient binnen 2 maanden na beëindiging van een traject te worden ingepland.

Kosten: € 120,00 per gesprek (incl. BTW, excl. reiskosten)

5. Maatwerktrajecten

Ook is het mogelijk persoonlijke maatwerktrajecten op te zetten en uit te voeren. In een oriëntatiegesprek kunnen we de mogelijkheden hiervoor onderzoeken.

Kosten op aanvraag.

Advies in Geldzaken

Neem het initiatief om de regie over uw geldzaken weer op orde te krijgen. Investeer in een goede coaching en werk samen aan een gezonde financiële huishouding. Dat geeft zicht op financiële rust, ruimte en vrijheid.
 
Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.